what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Thursday, 12 September 2013

AURORA Colla Plus Cell Theraphy

SOFEA ESTETIK sekali lagi memperkenalkan inovasi pil kecantikan dengan membawakan anda AURORA COLLA PLUS . Aurora Colla Plus merupakan satu pil kecantikan lengkap yang berasaskan salmon collagen , stem cell dan juga Setria Vitamin C . Penggunaan PHYTOCELL TECHNOLOGY didalamnya menyebabkan stem cell yang dihasilkan adalah lebih bermutu tinggi , mudah diserap , cepat bertindak balas serta berkesan dan proses pemutihan dan pencerahan kulit . 

Kenapa AURORA COLLA PLUS menggunakan Salmon Fish Collagen dan bukannya Talapia Collage ??

- Salmon fish collagen adalah sebenarnya lebih berkualiti dan banyak digunapakai di Jepun dan juga Korea . Bermula pada awal tahun , kebanyakan distributer pil kecantikan di malaysia menggunapakai Talapia Collagen . talapia collagen banyak digunapakai disebabkan harganya yang murah dan mudah didapati . Tetapi jika ingin dibandingkan dengan khasiat Salmon Fish Collagen . Ternyata salmon lebih baik sehingga 7 kali ganda kebaikan . Walaupon harga yang agak mahal bagi mendapatkan salmon fish collagen . Namun kami di SOFEA ESTETIK lebih mementingkan mutu daripada kos pembuatan . Malah salmon fish collagen TIDAK MENGGEMUKKAN dan MENAIKKAN BERAT badan seperti yang berlaku kepada konsumer talapia collagen . Bukan itu sahaja , salmon fish collagen dapat mencerahkan kulit , mencantikkan struktur kulit , menggebukan kulit serta MENGHILANGKAN PARUT secara berkesan tanpa keraguan . Kesan awet muda , pengurangan garis halus juga akan diperoleh oleh si pemakan . salmon fish collagen juga baik dalam mengatasi masalah jeragat dan pigmentasi serta mengurangkan penghasilan jerawat .

Apa pula SETRIA VITAMIN C ??

- Setria Vitamin C bukanlah satu vitamin c biasa tetapi ia adalah berunsur CLINICAL dan MUDAH DISERAP . ia berfungsi memberi kesihatan secara menyeluruh tanpa merosakkan sistem badan dan buah pinggang anda . Molekulnya yang lebih kecil menyebabkan ia mudah diserap oleh kapilari badan . Ia juga berfungsi mampu menangani masalah resdung , kegatalan , kulit bermasalah serta mampu mengurangkan masalah parut dan pigmentasi . Bukan itu sahaja , ia mampu mencantikkan rambut dan kuku serta memberi kesegaran yang berpanjangan . Dibandingkan dengan vitamin c biasa , ia tidaklah mampu menyerap dengan baik apatah lagi merosakkan sistem badan dan menambak toksin dalam badan . Vitamin c jenis SETRIA ini juga mampu mencerahkan dan menggebukan kulit .

Bagaimana pula dengan STEM CELL ??

- AURORA COLLA PLUS menggunapakai Green Apple stem cell dan juga Grape Seed stem cell disebabkan ciri2 anti oksidannya yang lebih tinggi berbanding dengan tomato dan epal biasa . Green apple stem cell berupaya menyerap dengan lebih pantas dan grape seed stem cell pula berupaya mengawal radiasi bebas di dalam badan . Kedua duanya berfungsi sebagai anti penuaan , mencerahkan kulit , melembapkan kulit , mengatasi kulit kusam , memberi efek glowing dari dalam , menghilangkan kedutan , menganjalkan kulit dan yang paling penting menghilangkan parut . Rasai perbezaan stem cell yang terkandung di dalam AURORA COLLA PLUS jika ingin dibandingkan dengan stem cell jenama lain di pasaran .


Kenapa AURORA COLLA PLUS menggunapakai teknologi PHYTOCELL ??

- seperti yang telah diperkatakan di atas , PHYTOCELL merupakan satu teknolgi bersifat CLINICAL dan APPROVED dalam membantu penyerapan stem cell dan juga collagen . Ia juga bersifat NANO dan memudahkan penyerapan maksimum . Bukan itu sahaja , PHYTOCELL mengelakkan sebarang bahan yang terkandung didalam COLLA PLUS daripada mendap di dalam buah pinggang serta berfungsi menyingkirkan toksin secara efektif . Kebanyakan jenama lain tidak menggunapakai sebarang teknologi menyebabkan proses penyeraoan tidak dapat dilakukan secara efektif .

Kenapa asingkan GLUTATHIONE dengan COLLAGEN ?? Kenapa tidak letak collagen dalam AURORA SX ?? Bukankah lagi mudah pengambillpannya ??
- Glutathione tidak boleh dicampur dengan collagen kerana saintis berpendapat glutathione perlu diambil ketika perut kosong ataupon di dalam keadaan perut mengandungi kandungan hidrochlorik acid yang banyak (medium acid) sedangkan collagen adalah sensitif dan tidak boleh diambil ketika perut kosong atau dalam keadaan beracid . Collagen perlu diambil ketika waktu malam dimana proses penyerapan adalah lebih baik disebabkan ketika tidur , sistem badan dalam keadaan SELESA dan kerja kerja pembaikan sistem badan sedang dijalankan . Ketika inilah proses mitosis dan meiosis kerap dijalankan . Jadi kami asingkan COLLAGEN dan GLUTATHIONE .

Untuk proses pemutihan paling pantas , kami menggalakan anda mengambil AURORA SX pada waktu pagi sebelum sarapan dan AURORA COLLA PLUS pada waktu malam sebelum tidur . Untuk kesan paling baik , ambil AURORA COLLA PLUS bersama segelas susu soya . Kulit pasti meletops , gebu , dan juga putih melepak . Tidak percaya ?? Cubalah


No comments:

Post a Comment