what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Thursday, 19 April 2012

My Things

Hai Uollls ^_^
Lama xconteng2 kat sini..
Agak busy jugak la..
Hehehe entry mcm ni dah penah buat lama dulu.. Saja je ni nk tmbah2..
Nak share sikit la apa yg sy pakai since ramai yg dok tanya2 sy pakai apa.

Ok for my health, sy makan jamu, n sy minum semua ni

kenal x ni? hehe ni la shake.. sedapppp tau.. good for diet.. 
ni rm160

 ni pulak jamu serapat bonda.. makan jamu ni, badan mmg xrasa letih. sngat2 best, suami pun semakin syg <3
ni rm25

Haaaa yg ni pun feberet sy.. sehari mesti minum 2-3 peket sebab sedaap! sngat sedap ok. Dis one utk tegangkan itu ini kasi montok ler.. hikhik :)))
ni rm59.90


Pastu untuk penjagaan kulit pulak, i m using all these :))

 Ni sapa xkenal kan.. hehe hot item kat pasaran skrg.. ramai betul peminat fanatik aura maya ni.. No wonder la sebab kesannya pun sangat3 amazing! Oppps sabun lupa nk upload. hehe blh tgk kat fesbuk sy jela rupa sabun dia ye.
ni rm130
Haaaaaa kalo mandi, sabun ni la sy pkai.. waaangiii... pastu kesan dia pun sngat best.. lepas bersalin, mestila kulit tang perut nmpk kusam kan.. then nk cerahkan part2 yg xbape nk cerah pun sngat blh.. pastu ada collagen sama.. So blh anjalkan kulit.
ni rm35


Pas mandi mesti kena pakai losyen.. perempuan biasalah. Ni lagila wangi.. Xcaye meh la cuba. Mcm pakai perfume u know. Bau pun mmg tahan lama.. Mmg mcm pkai perfume la senang ckap.
ni rm65

Lastly utk penjagaan rambut.. Lepas keringkan rambut, kalo siang sy pkai serum dove tu.. Then mlm pulak, pkai Alam Temurun..
dove rm16 (kot)
Alam temurun rm49.90


No comments:

Post a Comment