what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Thursday, 26 April 2012

1st of all.. Alhamdulillah atas rezeki yg Allah bg.. Alhamdulillah3.. Setelah lbh kurang 6 bln niaga online, dr agent skrg dah jd mini stokis.. orait la kan.. hehe bknya stokis besar pun.. Tapi ada improvement :) skrg blh la rasa hasil dia.. penat jgn ckap la.. jatuh bangun kembali.. dugaan semua ada.. Tapi kena sentiasa berusaha, n down to earth :))

Ni bank statement sy utk sebulan.. my first bank statement ok. Sbb sblm ni i m using my dad bank account.. then mine hanyalah bank islam.. pastu xde register online pun.. so akaun xaktif, jadi sbb tu xde bank statement kot.

yeyyyy rolling fund pun dah agak stabil.. Nk kena manage btul2 so that every month kena maintain restock. Tq kat hubby sbb tolong jugak. Haha tolong camana? Tolong control sy xshopping itu ini.. Slalu kena marah ok. hahaha xpe utk kebaikan.. supaya xborosssssss. And sekurang-kurangnya every month bank tolak dr my acc for saving utk myself n my lil boy for our future..

For those yg berminat, especially yg slalu dok online, n nk tmbah side income, blh la inbox or sms sy ye.. I' ll try my best to help mana yg sy mampu.. Moga Allah murahkan rezeki kalian, dan murahkan lagi rezeki sy.. Amiin.. :))

No comments:

Post a Comment