what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Wednesday, 4 April 2012

6 month dah.. Alhamdulillah..

Yeyyyyy akhirnya.. Dr sy preg aritu mmg dah niat, nk susukan anak smpai dia umur 6 bln.. And Alhamdulillah saye BERJAYA!!!! Fully BF smpai skrg.. InsyaAllah akan teruskan smpi dia umur 2 tahun.. Kalo kita sungguh2, betul niat, sabar, mesti blh punya.. hehe.. Now dia dah mkn solid food.. sbnrnya dr dia 5 bln aritu dah ajar. tapi juz bagi rasa gitu2 jela.. now da blh makan secara rutin.. Biasa day time dia mkn bubur, then mlm mkan potato.. tapi sy tmbah mcm3 la utk pelbagaikan rasa. Hehe best tau masak utk baby.. Atleast dia rasa air tangan kita.. Dah tentu2 selamat sebab sendiri masak, so kita tau la apa yg dimasukkan dlm makanan tu.. Guess what, dia dah merangkak! wow! sangat cepat?? hehe memang pun.. tapi xdela merangkak laju.. baru mula step.. 2-3 step dia dah blh.. Seronok sngat tgk dia membesar depan mata, from day to day, tengok dia belajar buat macam2.

Hehehe so mcm biasa, sblm tido, sy akan pump 1 botol susu.. buat stock. hehe. ni mlm tadi punya. Masih bnyak susu ok.. sekali pump, paling kurang 5oZ sy dpt..

Jeng jeng jeng......




No comments:

Post a Comment