what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Sunday, 1 April 2012

UI NA.. BERHABUK DAH BLOG SYAYE

Lamanya lah xupdate.. busy sesangat.. hari2 kena ulang-alik pegi pej.pos hantar barang.. Alhamdulillah rezeki.. this weekend free la sikit sbb stock semua dah hbis.. so xde benda yg nak kena bungkus :)) rest kojap le jawabnya..

Pastu my baby pun sngat behave.. senang la mommy nk buat keje.. tido pun skrg dah xnak dlm buai.. mesti atas katil, pastu nk air-cond.. amboi demand betul anak ibu sorang ni.. xkisah la, anything for you lah. Hubby pun skrg asyik2 balik umah jenguk kami.. rindu anak katanya. elehhhh malu la tu nak ngaku sebenarnya dia rindu saye. hakhakhak :))))))

En. Hubby?? ish dia ni skrg kemain makan.. asal call je, mintak masakkan kat dia.. tapi at the same time dia exercise.. so xdela gumuk.. hehehe exercise tu pun sebab ada pekerja dia tegur perut beliau boncit. Pape pun, saye suke nengok dia makan dgn seleranya.. Alhamdulillah :))

Kesimpulannya, everything sngat best skrg.. hehe.. May Allah protect my family. Amiin.. bubbye uols.. muah!


No comments:

Post a Comment