what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Tuesday, 8 May 2012

Menu Buat Si Cilik Yg Membesar

Baby Adam dah 7++ month.. So sy dah try bnyk menu utk dia.. Hahahaha da mcm bahan experimen pulak kan.. Tp feberet dia potato la.. Hari2 mesti mkn.. Kalo x petang, mlm dia mkn mashed potato :))
Ni la bestnya jadi suri rumah.. Ada masa utk anak dan suami.. heheeee.. Baru ni terfikir nk share menu2 yg sy masak kat dia.. hehe so xbnyak la yg diupload. Ni antaranya je..

Tadaaaaa...

 Ni bubur ikan salmon.. sy masak bubur nasi dulu, then masukkan ikan salmon yg dah direbus, then masukkan sikit daun sup.. mmg adam suka lah.. licinnn..

Ni pulak lebih kurang je dgn yg di atas.. bezanya ni sy letak kobis yg dah di stim dan siap di blender.. hehe biasa ni utk lunch dia :)


Hehe nnti korang blh la cuba bg kat anak.. For me, its better than bagi nestum.. So far xpnah lagi sy bagi. Semua home cook.. Perbagaikan makanan dia, supaya dia dapat khasiat yg cukup.. hahahahaha xmcm ibu dia ni. hikhik xpe janji anak sihat!

p/s : selamat MENCUBA!

No comments:

Post a Comment