what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Monday, 17 October 2011

Price Tag!!!

Wokeyh seperti yg dijanjikan today kitorang pegi jusco AU2 na beli diapers baby.. And yes, i da tukar brand baru.. Guna petpet plak.. Pastu adelah sumtin happen.. Hihi mula2 smpai je kat jusco, i minta izin na gi toilet jap. Alaaa tadi dlm kete baby adam berak.. So nak tukar pampers la jap n susukan dia so that dia blh tido n xmerengek.. Sejuk kan kat jusco tuu.. Pastu lenguh giler tangan ni dukung baby.. Uish kalo dukung lama2 berat jugak wooo.. Then we decide na beli troli baby jelah. So kitorang trus pegi 2nd floor.. survey punya survey, my hubby berkenan kat troli yg warna biru tu.. NEW ARRIVAL katanya.. Tapi harga pun new arrival gak la.. RM499.00 tuuuu.. So i ckap kat hubby xpyah la kita beli yg tu.. Ambik yg murah sikit ye.. xpyah la nk new arrival sgt.. haha.. So kitorang ambik lah yg warna oren ni.. RM269.00. Ha ok la sikit kan.. Then kitorang beli benda2 lain gak termasuklah yg 1 ni.. Baby Carrier.. punya pnjng lah merepek kat atas ni, yg nk dijadikan cite sebenarnye baby carrier ni.. Ok da habis bayar sume, kitorang pun kuar la nak naik lif. Pastu lalu kat laluan ape ntah org panggil yg kalo kita xbayar, then dia bunyi.. Ha kat situ la.. Then masa kitorang lalu, tiba2 je bunyi.. Malu hoi !! Pastu security check la barang kitorang ngan resit skali.. Sume kitorang dah bayar.. Tapi rupa2nya akak cashier tu xcabut PRICE TAG kat baby carrier ni.. Ishhh malu kitorang tauuu..






No comments:

Post a Comment