what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Friday, 14 October 2011

Saye Pakai Nih...

Hihi saje suke2 nak promote.. Hari tu xhabis cite.. Many people yg tnye i pakai product ape kulit cntik.. Eceh perasan kejap.. Ok for now, sye dah x pegi watsons or body shop nk beli product tuk kulit. I order dari sorang akak ni.. Eida Hasan Pretty Shop.


Ok utk kulit muka, i pakai Aura Maya.. Masa i preggy, teruk giler kulit muka.. Org ckap, kalau prgnant baby boy mmg camtu.. Xpayah pakai pape la.. Nanti lepas deliver kulit cantik cam biasa.. But me, ish jenis yg suke dok depan cermin.. Sakit ati la nengok kulit muka ade parut2.. At last, terjumpa dis product.. within 1 week saje, da nmpak kesan yg ketara.. Ok ni rupa dia ye..



ni harga dia RM140 include postage



Pastu tuk badan plak, i pakai sabun Gluta and lotion Yesta.. Ni pun best jugak.. Kalo kulit muka dah putih, mestila nak kulit badan pun sekata ngan kulit muka kan.. kalo x, tak best la.. Dua2 wangi.. Especially lotion dia.. My hubby smpai tnye i pkai perfume baru ke.. huhu padehal pkai lotion.. Sbb bau dia tahan lama n wangiiii sangat. Ni rupa sabun n lotion tu ye..



ni harga dia RM40 include postage


ni harga dia RM65 include postage


p/s: hihi kak eida pnjam gmbar sat. Sabun2 tu kan dah bukak, so xbest la nk upload :)

No comments:

Post a Comment