what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Tuesday, 18 October 2011

Adam dah 15 hari tgk dunia...

Seronok jadi mama.. even penat sikit, tapi berbaloi.. Kalau dok sendiri2 ni, semua benda kena berdikari.. I learn everything on my own.. Even masa mama ade kat sini waktu adam baru lahir hari tu, i xsuka suruh dia tolong itu ini.. even mandikan adam for the 1st time pun, i yg mndikan.. mama monitor je.. So, dah to weeks i jaga Adam, now i use to it.. Dah xkekok.. Tapi kalo nak buat keje rumah tu agak lambat sikit la.. Kena bagi Adam tido dulu, barulah blh nak masak n kemas2 rumah.. Senang ckap mmg xde rest lah.. Nk online pun kejap2 je.. uish semua benda kena limitkan masa.. Tapi so far so gud.. I noe i can do it :)

Ok nk cite sikit lah psal today.. Pagi ni i mndikan Adam awal sikit.. Sbb nak pegi pusrawi.. Saye ade appoinmnt ngn dr.Asmah yun. Dia juz check jahitan aritu je, then bagi ubat.. Alhamdulillah ok.. Dia ckap kat i, Adam besar la.. hihi sebab dia kuat nyusu.. Bapela berat dia skrg ye.. doctor xtimbang pun tadi.. I'm juz happy sbb my son growing, n xde jaundice.. Alhamdulillah so far dia sihat.. Happy to see ur growing depan mata my dear.. :)

No comments:

Post a Comment