what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Wednesday, 5 February 2014

WEDDING EJAN

Harooo2... lamanya xmenghupdate kat sini.. nk kata bz sangat tu xdela.. oh bz berjalan sana sini yess.. rajin cik abg sorang tu angkut bini dia sana sini. haha! So last week, sorang lagi my housemate kawin... guess what?? giler ah my housemate ni mcm goreng pisang panass je. huhu dr 12 org semuanya, skrg tinggal 2 org je lagi yg blm kawin. eh cop yg lagi 2 org tu, my bestie nisa n nunun, tahun ni jugak kendurinya. so xpyah kira lah kot. last week 4 hari my husband jd babysitter for our son. cewaahh ni 1st time bg dia jaga lama2.
ok dis is us kat citin hotel, near masjid jamek. kitorang stay kat sana 1 night. ni xde pape pun, saja santai2, borak2 smpi pagi.. from behind, nisa, ami, lela & me! bff since 2007 tau.. hihi alhamdulillah smpai skrg still together2 even masing2 dah keje, ad yg dah blik sabah, but if diorang balik semenanjung, ha, gini la jadinya. sewa hotel, lepak ramai2. kitorang kat sana dr rabu-khamis. ok meh tngok gmbar lain :)

kitorang gerak pagi jumaat. henon pick me up kat rumah. And yg paling xboleh blah, i pegi tinggal my fon kat rumah.. aduuhhh susahla nk ambik gambar. well my fon punya camera 1st class uolls.. xcaye korang blh try pkai htc. better than iphone ok dia pnya camera. hehe masyaAlllah, la hawla wala quwwata illa billah :) xmo jeles2 eh.. kita niat nk promote je.. in case korang nk pkai fon yg quality camera dia mmg tiptop, so blh lah try htc.. eh merepek cite psal fon pulak. huhu. kitorang smpi sana lepas zohor.. so trus buat solat jamak, then ape lagi melahap la kat rumah kenduri. Lauk2 dia sedap giler habaq hg.. mula2 kitorang rest kejap dlm bilik pengantin, pastu da hilang penat, kitorang makan (1st round). nasi himpit, bihun goreng, mee goreng, cucur cempedak. sedap! Lepas sejam camtu, makan lagi (2nd round). kali ni makan nasi. Lauk dia perghhh.. labu masak lomak, ikan masin, ulam, sambal belacan, buah nangka. kengang xhengat tahu? pastu ptg tu, me, lela n nisa, kitorang gerak kuar gi bandar.. cari hotel. nak stay kat sana.. alah kalo bermalam n tido kat bilik pengantin, sikit xselesa la, sbb kan org keluar masuk.. kita nk baring pun segan.. nnti nk bersiap pun ssh.. so henon je yg tinggal.. sbb dia jadi pengapit.. ami pulak tido rumah opah dia. dekat je pun dengan rumah ejan. Hotel kitorang pulak 5 minit je dr rumah ejan. mmg dekat sangat2 lah.
 ni gambar selepas akad nikah.. diorang ni pun couple dr kolej jugak.. juz like me & my husband :) alhamdulillah kawin jugak mereka ni.. hehe kitorang panggil dia ni abg shieltox. tngok badan la. daaaaa (tangan di bahu kepala mendongak ke atas). my OOTD color hitam.. nk buat trick sikit utk nampak selim. cissss agak kurang berjaya la. i preg 5month.. tp perut kadang2 xbape nmpk. especially siang.. haha smpi si hami tu kata ko ni pakai jamu apa safur badan sexy menlentik semacam je. Haha hallooo, masa preggy pun nk badan lawa jugak, still ada shape :) rahsia i, kurangkan sugar, nasi.. lebihkan vege, buah, jus n kurma.. nothing secret pon.
 mlm nikah tu lauk pergghhh terbaik dari ladang. ada sup tulang, sambal belacan, ulam, ayam masak merah, pastu ad few lauk yg i xtau nama dia.. n yg paling mabeles, ikan patin masak tempoyak. ya ampun sedap gilosss.. selalu kalo kita makan ikan patin, mesti ad rsa hanyir skit kan. erk that 1 xberapa nak lalu dek tekak.. tapi dia punya ikan patin ni, xde rasa hanyir langsung. tip top habaq hg.. mmg terer mak ejan ni masak.. smpai menambah.. hahaha malu la jugak smpai menanbah, tapi buat dunno jelah. hehe. majlis hbis dlm kul 11pm.. so hbis je, kitorang trus gerak balik hotel. mandi, solat, n tidur :)
 oh ni la tuan punya badan. ejan. alolololo comei2.. dah selim sikit dia ni. hehe diet la.. kang nk pkai baju pengantin xmuat pulak kang. make up dia pun cantik.. xtebal.. ala, kalau lah boleh undur masa, i prefer make up sendiri je utk my big day.. nampak natural, x over2...
 ni hari bersanding.. kitorang gerak dari hotel dlm kul 10.30am camtu. ala kan dekat je. so sempat je pun tngok ejan bersiap. lauk dia hari tu pun sedap.. ada sambal tempoyak daging masak hitam, ayam masak merah, ulam, and few lauk yg i xtau nama. hihi :)

ah gambar last ni gambar gedik. dimana perut dimana perut? hihi xbape nmpk pun sbb baju yg i pkai tu nipis giler2, xpkai inner pun. so nmpk kecik la sikit badan. huhu :)

ok jan2 sampai sini je ye entry utk wedding ko.. moga bahagia ke anak cucu, jadi isteri solehah.. nanti ad masa, kta get togethergether lagi ye.. bawak anak masing2 pulak :) ngeeeee

No comments:

Post a Comment