what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Monday, 28 November 2011

SAYE & KATIL & TIDUR

Wooooo jgn xtau.. saya ni kuat tidur.. Asal jmpa katil je nk baring. Asal baring je nak tido.. Hehehehe.. tapi tu dulu la, b4 berkahwin :p Pastu saya jenis suka hias katil.. Kalo xde teddy bear, mmg xbest tido.. Dulu pun, almost everytym keluar dating with my boyfrend@my husbnd now, mesti dia belikan teddy bear.. Kalo xsilap, i ade 16 ekor teddy bear.. Hahahaha yg my husbnd bg je tau.. Blm cmpur ngn yg i beli.. Sebelum tido, I susun teddy bear tu kat atas kepala n my side.. Yg besar dok belakang, yg kecik dok depan.. comel kan.. Then barula boleh tido dgn nyenyaknya smpai xnak pegi kelas.. 


Pastu now totally different.. lagi2 pas ade anak.. siang mmg xtido sbb bnyak keje nk kena buat. Mlm pun tido 4-5 hours je..Hmmmm my katil dah xde bear.. cadar kartun sume xde.. Yg ada bantal je.. Tapi 1 benda yg mmg i xleh tinggal dari dulu. Mesti kena bawak atas katil. Hehehe botol air.. Bila i terjaga i mesti nk minum. Pastu bangun je dari tido, pun i cari air.. minum air masak without gosok gigi sedap woooooo. Pastu ni slh satu petua utk awet muda.. Papepun, i love katil. haha


No comments:

Post a Comment