what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Tuesday, 29 November 2011

AURA MAYA


Hari-hari korang akan nmpak i post pasal AURA MAYA kan.. hihi jgn sakit mata ye.. Baru je nk start berbisnes ni.. And alhamdulillah sambutan pun sangat menggalakkan.. Hari2 ade order, smpai kehabisan stock. Org ckap rezeki anak.. Meh sy cite sikit bout this miracle product.

inilah rupa aura maya tu

Dalam 1 set aura maya, ade sabun, krim siang and krim malam.

SABUN ada kandungan madu & vit E - tujuannya utk lembutkan kulit.. bila kita pakai krim malam.. dia repair skin.. so kulit mati akan kering tp x lembut so payah nk keluar dgn mudah.. so bila cuci muka pakai sabun ni.. time cuci tu dia akan keluarkan segala sel kulit mati tu so xde la heavy peeling mcm sesetengah product.. heavy peeling .. atau over peeling.. nmpak ketara bila pakai krim.. tp AM berbeza sbb dia peeling masa kita cuci muka tu so bila apply cream x nampak la kelupas2 yg menjengkelkan..

KRIM SIANGsbg UV protections.. melembab kan skin dan mencerahkan.. sleepas dead skin cell diangkat.. so tugas krim siang utk pelihara lapisan paling atas (utk matangkan skin yg br keluar) setelah proses pengaangkatan sel kulit mati masa cuci muka.. so dia akan elakkan skin dr terlalu tegang.. pendek kata dia akan lembabkan skin pd siang hari selain mengekalkan minyak semulajadi skin.. plus ada kolegen semula jadi yg terdapat di dalma tumbuhan rumpai laut dan beberapa tumbuhan lain.. sbb tu bila pakai AM nmpak skin seakan pakai botox.. AM mmg best.. stiap 1 mmg ada tugas memasing.. so tanpa slaah satu seakan x lengkap. . ini sudah terbukti dr hasil kajian.. prof dr UPM.

KRIM MALAM :  mengangkat sel kulit mati n sekaligus repair skin.. juge bertindak sebagai pembasmi bakteria yg ada kat skin..sbb tu bila ada jerawat.. leh kecut.. atau lps kita picit jerawat.. esoknya jerawat terus kecut n kering.. sbb dlm AM nite cream ada antibakteria..

Dan saya sendiri dah pkai aura maya selama lebih kurang 3 bulan.. Dan hasilnya???? uish sangatlah menakjubkan.. Mcm kita guna product yg beribu ringgit harganya.. Kulit jadi lembut, cerah, x berkilat, n yg paling best, jerawat mcm takut2 nak tumbuh.. hihi best kan..

And i have beberapa gmbar customer yg dah cuba aura maya ni.. And so far, mmg xde complain psal this product.. Semua puas hati dgn resultnya.. Ok, ni gambar2 nya nye..
















p/s : ok selamat mencuba ye kawan2..

No comments:

Post a Comment