what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Sunday, 4 September 2011

All About Pregnancy

Ni sye terjumpa kat blog sorang akak ni.. So copy jela..

faktor pemakanan yg buat baby besar... my cousin first baby 3.5kg..pastu second baby dia kurangkan makan nasi & kurangkan mknberminyak.. baby second 2.7kg je...
hmm.. mkn la byk kurma... pretty pun alhamdulillah la mmg suka sgt kurma time ngandung hari tu..bersalin pun syukur sgt agak mudah...bykkhasiat kurma ni...
ni pretty paste sket...

1) Buah kurma mampu memanaskan badan danmerangsang kesihatan wanita hamil dan anak yang dikandung, memudahkanwanita bersalin dan memberi tenaga tambahan. 

2) Sekiranya isteri-isteri yang hamil memakan buah kurma, nescaya anak yang bakal dilahirkan itu, menjadi anak yang penyabar, bersopansantun serta cerdas pemikirannya."Melentur buluh biar dari rebungnya."Islam mengajar kita mendidik anak sejak dari dalam kandungan ibu agaranak yang bakal dilahirkan itu dibentuk mengikut rohaniah yang suciserta memiliki tubuh badan yang sihat dan minda yang cerdas. Buah kurma merupakan makanan yang mampu membentuk insan yang berperibadi luhur.

No comments:

Post a Comment