what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Tuesday, 6 September 2011

All About Pregnancy Part (4 )

MY ROUTINE

Tinggal bape minggu je lagi ni haaa.. So ape yg sye buat??

1) Survey hospital mana nak pegi utk deliver nanti.. Which is sye kena bandingkan kos, service, jarak dari rumah, latar belakang hospital ( mana nak tau hospital tu bnyak kes mcm cuai gitu).

2) Survey barang2 baby.. Xsemestinya kena mahal, but the most important is quality.

3) Kemas rumah. Bukan kemas mcm yg biasa2 tu ye.. Nak kena mop segala. Baby kan nak persekitaran yg selesa n bersih..Nnti kalau dah deliver, mana la sempat nak buat sume keje ni. Especially yg dok sendiri mcm sye ni. Xde sape nak tolong. Semua kena buat sendiri. Nak harapkan suami, hmmm mimpi jela. Dia pun bila balik keje xde makna nak tolong kita ni buat keje rumah.

4) Basuh semua cadar n baju. Nanti mesti nak kena tukar2 cadar, so kalo sume dah bersih, kan senang.

No comments:

Post a Comment