what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Wednesday, 16 April 2014

B-COMPLEX WEIGHT GAIN (VITAMIN GEMUKKAN BADAN)

PRICE : RM45 INCLUDE POSTAGE
SABAH SARAWAK ADD RM5

Terlalu Kurus???

Telah mencuba perlbagai product untuk menaikkan berat tapi hampa....
Kini dengan adanya Pil Gemok, anda tak akan menghadapi masalah lagi ;)
Kini, kami memperkenalkan pil gemuk bagi yang nak menggemukkan badan

Bagi yang nak naikkan berat badan... memang saya suggest sangat-sangat supaya ambil pil ni... sebab dah banyak customer saya dah berjaya mendapatkan berat badan yang ideal... 

Keterangan :
♥ Ramai orang nak ubat kurus, tapi jangan lupa ramai juga yang nak gemuk kerana badan kurus macam lidi. Pelbagai panggilan di berikan pada mereka yang kurus seperti papan sekeping,lidi,dan bermacam-macam lagi.

♥ Orang kurus sangat akan menyebabkan penampilan diri tidak menarik dan sukar untuk berfesyen, muka cun melecun pun jika badan kurus kering akan merosakkan penampilan diri.

KELEBIHAN VITAMIN B COMPLEX:
-UTK MENAMBAH BERAT BADAN
-MENAMBAH TENAGA
-MENAMBAH SELERA MAKAN
-DALAM SEBULAN BERAT BADAN SEMAKIN BERISI
-MENGANDUNGI VIT A,B,C DAN D
-SEBOTOL MENGANDUNGI (3PIL BERLAINAN)
-SESUAI UTK 15 TAHUN KE ATAS

CARA MAKAN : 
Amalkan makan 3biji (ketiga2 jenis) sehari selepas makan..

CARA MAKAN 3 KAPSUL AMBIL 1 ATAU 2X SEHARI SELEPAS MAKAN "

TESTIMONI :








P/S : To place your order kindly whatsapp/sms 0176799561

#pilgemukmurah #pilgemuk #bcomplexweightgain #ubatgemuk

7 comments:

  1. salam sis,, masih menjual pil ini lagi tak?

    ReplyDelete
  2. as salam,,nak ty ad akelulusan kkm x?

    ReplyDelete
  3. as salam,,nak ty ad akelulusan kkm x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xde apply kkm sis. Ada halal shj

      Delete
    2. Xde apply kkm sis. Ada halal shj

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete