what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Monday, 30 December 2013

PREGNANCY PART II (II)

Holla gojes!

Yeyyy da lama xupdate psal my pregnancy.. And alhamdulillah dah half way pun.. Rasa ap ye skrg? Hehe now rasa excited, tapi perasaan takut nak bersalin tu belum datang lagi aura nya... hoh gittuuu.. hehe ^_^ Actually kan, dr masa i mula2 dpt tau i pregnant, i dah pesan siap2 kat diri sendiri, apa2 yang i feel not nice, sila jangan mengeluh, be positif.. well semua perempuan pregnant kot.. bukan kau sorang je.. daaaa (tangan di bahu kepala mendongak ke atas). And teka what happen? I betul2 dapat aura positif tu.. seingat I, xpernah sekali pun lagi mengeluh aduh duh duh sakit itu sakit ini.. normal je kalo pregnant, sakit pinggang n tulang punggung. Yg tu mmg wajib! Lagi2 kalo kita yg bekerja menghadap komputer ni.. I bnyak buat keje duduk menghadap komputer..  pastu bangun utk masak, laundry, mandikan adam, makan ngn adam.. ala benda biasa yg housewife buat.. so masa tula kita nk merenggangkan urat pinggang yg tegang.. hihi but sumtyms my husband mlm2 tolong massage my back if dia nmpk i mcm xselesa duduk..

Skrg dah mula rasa baby kick.. aaaaa rindu sebenarnya nak rasa.. now blh rsa balik.. everytym baby kick, i pegang my tummy.. geli2 ok.. Last 2 weeks pnya check up, kena ambik darah.. so the result insyaAllah next check up.. harap my hb ok lah ye.. so far xde rasa pening2 yg amat.. cuma kalo berdiri terlalu lama tu jela rsa pening skit.. ni pun biasa jugak for pregnn mama.. yg best kali ni nafsu makan tu better than b4.. sblum ni bnyak yg i loya nak makan.. dis time i rasa ikan keli je kot. geli pasal apa pun xtau.. selama ni mkn ok je.. haha ok takat ni jelah ye kali ni.. next entry kita nk cite lagi :)

No comments:

Post a Comment