what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Saturday, 28 December 2013

DOUBLE GLUTA SOAP

Assalamualaikum dear gojes.. ^_^ yeyyyy atas permintaan ramai, now kita dah ada ready stock utn DOUBLE GLUTA SOAP. Sabun ni sesuai utk pkai kat muka & badan ye.. Triple gluta soap aritu sesuai pkai kat badan je.. :)

DOUBLE GLUTA SOAP 110GM 

• Memutihkan kulit .
• Melembut & melicinkan kulit .
• Merawat kulit berminyak , berjerawat serta tona kulit tak sekata . No more muka cerah , tangan gelap . 
• Boleh merawat masalah jerawat badan . Pasni , bukan muka je licin , badan uollssss pun licin gebu gebas jugak .
• Sesuai untuk semua jenis kulit . 
• Selain memutih , sabun ni dapat merawat kulit .
• Kesan seawal 7 hari (sekali guna pun dah nampak kesan) .
• Tak semua kulit peeling . Walaupun tak peeling , tetap akan dapat kulit yang putih .
• Tak merbahaya & tak sakit bila peeling sebab sabun ni bertindak membuang sel kulit mati & gantikan sel kulit yang lebih cantik & sihat . Jangan terkejut bila tengok sel-sel kulit mati uollss tercabut ... hihihi .
• Bau yang wangi . Bau semerbak + rasa nak makan sebab macam cik puding buah . Letak susu cair , terus boleh ngap !!! hahahaha

CARA-CARA MENGGUNAKANNYA : 

• Pakai macam sabun biasa waktu mandi
• Untuk muka , biarkan dalam 1-5 min & bilas (kulit muka lebih nipis dari kulit badan)
• Untuk badan , biarkan dalam 15-20 min & bilas
• Kulit akan berasa sedikit gatal diawal penggunaan sabun ni
• Gunakan losyen bila kulit peeling untuk elakkan kulit kering
• Gunakan sunblock di siang hari untuk memelihara kulit yang terdedah dan untuk menjaga kulit (selepas menggelupas)
• Untuk kulit lebih putih




PRICE : RM25 INCLUDE POSTAGE

p/s : Untuk harga diskaun dan borong, boleh terus whatsapp sy 0176799561 ^_^ jangan malu2.. sy sangat2 peramah.. :)

No comments:

Post a Comment