what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Tuesday, 25 December 2012

Wedding ---> KL Festival City

Salam.. hari ni cuti kan.. Hubby cam biasa buat geram last minute baru nak bagitau "hari ni kita gi wedding ye." Cissss sungguh kejam! Hahaha cik abg oi, now saye nak kena siapkan utk 3 orang.. Nak iron baju abg lagi, nak siapkan anak n of course siapkan diri sendiri. Abg kalo selalu gempak2 cam gini, boleh heart attack wife abg ni. 

kami sampai kat dewan tuh awal juge. Hoho.. so sempat la ambik gambo sikit. Tapi sorry ye xde gambo pengantin. Gambar syok2 sendiri saje. Then dah habis makan segala, kami pegi kl festival city sesaja buang masa kat sana. Adalah shopping2 sikit. Sales maaaa.... Wokeyh jom layan je pics ni :)

 the pelamin
 hensem babah
 ape pesen punya posing nih?
 hug hug hug!!!
 aunty kayong with the cuteeee
 cak!
 PEACE!
 abang pandai ambik gambar his wife!
 mama is very the gedik
 mama n adam

 eeeeeeeeee putihnye gigi
 bestfriend!!
 oh sempat lagi
me! "comot" as always. Hohoho

No comments:

Post a Comment