what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Saturday, 22 December 2012

PREMIUM BEAUTIFUL (PROMOTION)

Assalamualaikum gorgeous..
Semua sihat2 belaka ye..
Me alhamdulillah last 2 days almost demam. dah siap pedih tekak+selesema. Same goes to my adam.. But then terus beli buah orange, then makan banyak2.. Bagi kat adam skali. The next day both of us makin ok, n today alhamdulillah dah sihat :) Hehehe bila rasa nak demam, ambik vitamin c. Lagi bagus ambik natural one which is buah oren. Ha thats what my kayong sed everytime.. So till now instead of goin to da clinic n ask for ubat, me try orange 1st.. then kalo x ok, barulah gi clinic. My adam pun me buat mcm tu..

Ok dah lari topik dah nih. Actually nk cite pasal PREMIUM BEAUTIFUL. Now nak buat promotion sikit till end of the year yah.. Sapa berminat sila inbox saya. This corcet AKA bengkung bukan sahaja untuk KECANTIKAN. Malahan fungsi dia 70% lebih untuk kesihatan. So org cakap sambil menyelam minum air.. sambil kita nampak cantik, kita sihat sekali. Ha xnak ke?? Pastu ada WARRANTY seumur hidup okayh. In case ada koyak ke, boleh hantar balik then dirang akan jahitkan balik. FREE!! Boleh dipakai berpuluh tahun tau. So kepada mommy yg nak berpantang, premium beautiful ni sangat memudahkan anda. Xcaye ce try. Hikhik :) Me dah pakai.. Sangatlah best. Hubby suke okay :) Thats why we call this product "ABANG SAYANG" :p

Jom layan gambar.


Untuk membetulkan kedudukan payudara. terutama yg menghadapi masalah payudara jatuh atau kendur.

 cakuk yg boleh laras. hoho ni lah orang panggil pinggang kerengga. Nak x?? Haruslah.. Lebihan lemak kat perut akan ditarik naik ke bahagian dada. so dada jadi mantop. 
 short bra berfungsi utk membentuk payudara.. Long Bra berfungsi untuk membentuk payudara dan secara xlangsung boleh support tulang belakang. Waist nipper berfungsi untuk membentuk pinggang, support tulang belakang, dan membentuk tubuh badan yg cantik. Long girdle ni best untuk atasi masalah perut buncit or keputihan dan selulit. Lebihan lemak kat peha akan ditarik ke pinggul. Hmmm best!
Setiap bahagian bengkung ini mempunyai fungsi2 tertentu. Kesimpulannya pakai PB sangat BEST!!!

 nih saya punya set.. korbankan duit untuk beli IPHONE 5 tau.. semata-mata nak pakai corcet ni. Sangat3 puas hati pakai. Then terus berminat nak jual sebab saya rasa sendiri kehebatan PREMIUM BEAUTIFUL nih.




p/s : promotion price rm2200.. harga biasa rm 2300-2500 mengikut saiz :) Grab it cepat2!!

No comments:

Post a Comment