what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Tuesday, 4 September 2012

~ PERMING ~

Yeyyyyy.. Akhirnya!
Dah lama sbnrnya niat nak buat digital perm..
tapi disebabkan rambut msih gugur akibat perubahan hormon, so kita wait dulu.
now rambut dah ok, blh la nk buat rambut.
Ecehhh ni 1st time ye..
Sblm ni ramai yg ckap sy rebonding.
In fact rambut saya natural mmg straight..
Hikhik tertipu kamu, kamu n kamu.. ngeh3..
Then teringin la nak kasi kerenteng rambut.
emmmm not curl, but lebih tepat i panggil ikal..
apa beza curl and digital perm??
haaa beza dia ombak rambut tu.. kalo digital perm ni ombak dia lebih besar..
kalo curl mcm megi tu le..
hikhik xbape suka.. sbb kang rambut kembang :p
oppps sorry kpd yg berambut kerinting..
ni my opinion je.. masing2 ada pendapat masing2 kan..
so dont touchy2 okay!

So sempat lah sy highlight and perming my hair :))
Now rambut sy 95% lebih kurang mcm ni

Mula2 si dia nmpak, xterkata.. "wow!" je yg mmpu abg puji?? 
ish3...

No comments:

Post a Comment