what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Saturday, 22 September 2012

My Dress Icon

Salam uolls.. Masih dlm mood demam ni ha.. Akibat melantak durian bnyak.. Smlm teringin nak mkan. Pastu hubby ni mcm perli je beli bnyk.. So kena hbiskan sbb syg dehh kalo membazir. pastu tekak mula pedih, badan pulak seram sejuk.. Mlm td nasiblah anak sngat behave. pandai pulak dia main sorang2, xganggu mama dia baring. anak kesayangan sy pulak xde kat umah.. dr pg hubby bawak keluar. diorg pi umh my in law..smpi skrg 4pm msih blm blik.. disuruhnye kita rest, tido.. hikhik terlebih tido dah ni bang :) Entry kali ni, nk cite bout my dress icon. which is i suka sngat that kind of dress bila kat rumah n keluar rumah.

Ni bila sy nk keluar umah, dating2 ke, makan2 ke, sy suka pkai long dress cam gini. Then pkai la dgn long or short cardigan. selesa n simple. Sesuai utk sy yg xbape nak nyempat bersiap ni. Haha almaklum lah nk siapkan anak n hubby lagi :)

Then kalo kat umah pulak, suka pkai camni. mini bikini+short skirt. Haha giler kau suka sangat tayang perut. So perut haruss maintain flat ye puan2.. Dah bnyk collection maa. hikhik tu yg cik abg kita xtahannn :p

p/s : Cepatla balik.. rindula kat cayang.. ;((

No comments:

Post a Comment