what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Thursday, 9 August 2012

saye suka soya

Salam cantik2.. Dah 20th ramadhan pun kan.. kejap je. mmg xrasa.Today again pegi jusco.Agaknya cashier, pakguard, and penghuni jusco tu dah bosan tgk muka sy...hahahaha hari2 kat sana..hari2 membazir..hari2 pusing2..Jemu?? Oh mmg tak la.. haha..kalo rasa penat, kaki sengal2, ada tempat massage kat 1st floor. huhu..rm5 for 15 min youuuu.. Then tadi beli sikit groceries.. Hari ni buat bihun sup for iftar.. so xbnyk la beli. Pastu teringat kat dlm fridge ada sekotak je lagi sy punya soy bean milk. Oh xblh jadi.. kena topup ni. Then tgk2 jam, almost 4.30.. teringat ada customer nk dtg rumh ambik aura maya. Eh apa lagi, terus cabut balik la.. hehe naseb smpat.. But i m late for 10min.. sorry ye aunty kena tggu sy.. hikhik :))

5*1liter.. ni 3 hari je plg lama blh tahan..

No comments:

Post a Comment