what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Wednesday, 29 August 2012

Manjakan Kulitku

Salam semua..
Blm lagi kul 11, dah rasa mengantuk ni..
Gara2 makan bnyk la ni. 
This week hari2 masak, n makan kat umah..
So sehari 3-4 kali la daku makan nasi..
Alahai nikmatnye hidup xpyah diet. 
Xperlu takut with food.
Sbab body kita ni kalo nak gain pun, 2-3kg je..
No problem ma...
Wakakakakaka!
Pastu sblm tido, mcm biasa kita pkai losyen dulu the whole body. 
Bila sy ckap seluruh badan, its mean really whole body.
Tu sebab losyen kita yg pttnya tahan 2 bln, kita pkai tahan sebulan je!
The smell is like ummmpphh!
kalo org cium mmg rasa nk tempek je hidung kat kulit kita.
Ni bunyi promote habis-habisan ni.
Hehehe but seriously mmg wangi amat.
Yg pkai tahu la bau dia camana.
Dr kita tido, smpi esok pagi pun still wangi.
Losyen ape tu??
Ha losyen ni la..
1, 2, 3....

GLUTATHIONE AMAZING LOTION
 (RM65-SEMENANJUNG
RM70-SABAH/SRWK)
Lotion ni mmg xmelekit. And i mmg geli pkai lotion yg melekit. 2 minit lepas sapu kat kulit, mmg xkan rasa mcm kita pkai lotion. lotion ni akn terus meresap kat kulit. so kulit akan rasa lembut. And sudah semestinya makin cerah. Hehe especially kalau lepas bersalin. kulit bahagian perut akan nmpak kusam kan. So bila pkai ni, tona kulit cerah sekata. Ish kalo perut bkn aurat, dah lama i tayang buat testimoni. hikhikhik :)

p/s : kalau nak order blh inbox fb atau fage sy ye.. nak sms or whatsapp pun blh :)
safur mahuddin - 0176799561

No comments:

Post a Comment