what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Sunday, 22 July 2012

Restock

Salam cantik-cantik sekalian.. Selamat berpuasa ye semua :) Today the 1st day of ramadhan. Me, hubby n adam pegi petaling jaya. Ambik stock auramaya. Disebabkan ramai sngt yg order, so terpaksa pegi ambik sendiri. Kebetulan supplier sy dtg KL.. dia ni dr johor bahru. 

Kitorang naik tren dr setiawangsa, then turun kat universiti. Huhu kalo nek keta xtahu la kul bape bru smpai. We park the car kat LRT je. Jalan jemmmm giileer kami habaq mai. Then dlm tren semua pakat tidur. Hahahaha ngantok la tu :p


Ni sebahagian yg saya order je dapat.. huhu da bayar siap2 last week.. Tapi nak buat camano, Supplier xcukup stock nk bagi.. Order sy pun manyak pending ni.. Harap customer semua memahami la ye.. Xdisengajakan nk lewat 2-3 hari :(( Try my best bagi service yg terbaik utk cantik2 semua.. peace ^_^

p/s : wa sedih lu tau x? Tadi waaa kalut2 bungkus order, pastu pegi jauh2 ke poslaju batu caves, pastu pejabat pos tutup, pastu waa manyak stress, pastu bukan waa yg drive pun, pastu patutnya suami kesayangan wa yg stress.. haha

No comments:

Post a Comment