what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Wednesday, 18 July 2012

Berhati-hati ye..

Ok today nk cite sikit pasal kesihatan.. Lately kalau kita bukak je facebook, mesti ada je yg promote pasal produk utk kurus.. Yesss, sapa yg xnak kelihatan langsing dan menawan kan?? Semua nak.. Tapi pernah x kita fikir kesan sampingan dia? hehe jgn ckap org, sy pun pnah ambik.. Dr skolah menengah sy pnah ambik.. Tapi dulu sy juz ambik losyen.. Xingat apa nama dia. Tapi sumpah panas giler.. Berpeluh woo tiap kali pkai.. Sy dulu dok hostel. So jgn hairan la.. Hehehe sehari makan 6 kali ok.. Then hostel sy ni antara hostel paling mewah kat malaysia.. huhu xmain la katil double daker.. dlm 1 bilik ada 8 katil, tiap bilik ada toilet n bilik air.. meh sy tunjuk sikit camana hostel sy


 ni bilik sy.. kaltil sy yg ujung, depan pintu stor tu. hehe



eh eh, dah mcm lari topik je.. hahahahahahaha nak cite pasal apa sbnrnya ni? Ok balik cite mula2 lah.. sbnrnya ni pasal sejenis berry yg blh bg kita kurus, which is they called it ACAI BERRY. So hati2 ye..

check out link kat bawah ni.

Beware

P/S : fenaaaatt.. baru smpi umah. 6 hour jalan2 kat jusco.. siap massage. hehe

No comments:

Post a Comment