what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Monday, 11 June 2012

LUNCH ADAM HARI NI

Huhu mcm semua org tahu, sy memperjuangkan pemberian susu ibu dan home made food for my dearest baby :) Now i m giving him as much fruits n veges kat dia. Xgemuk xpe, janji sihat! Kuat antibody insyaAllah. From now and on, sy elakkan msukkan gula dan garam dalam makanan dia. Ada baca from group "solid food for my baby" garam n gula sangat tidak sesuai utk bayi dibawah umur 1 tahun. 

Today's menu sangat3 simple! carrot porridge.
Tadaaaa..

see.. simple je. no sugar n salt added. Nk tambah rasa, sy msukkan batang saderi yg dah dikisar. Masak bubur dulu smpi lembik, then masukkan carrot yg dah dipotong-potong :) hehe suka si kecik ni

No comments:

Post a Comment