what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Friday, 18 May 2012

MASHED POTATO BUAT SI MUCUK

Hehe ni anak sy punya feberet! Suka sngat potato knp entah. And yg paling senang nk buat.. Adam ni aktif yg amat.. Main je kejenya. adoi sabo jela.. So makan pun kena bnyak. Naseblah mummy dia ni keje kat umah je. So no problem la nk masak kat kamu syg oi. Huhu tumpang makan sekaki pun selalu sangt. Best wooooo. Dia dah 7m 2 weeks :) dah pandai jalan tapi kena pegang sofa, dinding or apa2 jela yg blh. Gigi pun da ada 4 batang. Jadi bnyk la benda dia blh makan.. Jom layan! 

 Ni potato yg blm sy rebus
Tadaaaa da siap! Ni plain mashed potato je. Kadang2 nk tukar sikit rasa, blh tmbah cheese, yoghurt, chicken, fish, or apa2 je yg kena ngn potato ni. My baby love this very much!

p/s : trying my best not to give him makanan segera.. So far Alhamdulillah. Dia xmemilih makanan



No comments:

Post a Comment