what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Tuesday, 10 January 2012

TABIAT XBAIK SAYE

Halloooo.. lama xupdate.. hehe xde idea sebenarnya nk tulis ape. Pastu dok sedap2 cuci mata kat satu kedai online ni, terkeluar idea nk tulis sumting kat blog ku yg ntah pape ni. 

Actually dari sy skolah menengah lagi sy ade habit yg satu ni.. haha my close cousin pun mmg dah tau sngat.. sy suka masuk kedai emas lol. Pastu memandai-mandai trade in rantai tangan lah, rantai leher lah without my mum n dad tau pun.. Then smpai skrg diorang xtau dah bape kali sy tukar2 rantai.. huahuahua.. pelik gak camana diorang blh x perasan. haha. And now, ade 1 kedai ni, baaaaaikkkk punyaaa.. rambang mata ni smpai naik pening tengok emas silau sangat. Yang best pasal kedai ni, harga dia murah dr beli kat tempat lain. pastu boleh pajak, nak bayar ansur2 pun boleh..ok, ni kedai dia.

http://www.facebook.com/pages/GOLD-916/167605913272826

Diorang ade blog gak.. ni dia.

http://kedaiemasirdina.blogspot.com/

Ya Allah, pening sy tengok... korang yg minat, singgah2 la ye.. For me, kalau ade duit lebih, its better kita beli emas.. at the same time boleh buat pelaburan.. Drpd membazir beli baju, kasut segala kan. Heeee bubby semua. Gudnyt :)

gambar kat bawah ni mmg xblh blah ok. haha


No comments:

Post a Comment