what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Friday, 2 September 2011

I MISS YOU...

Rindunya kat kucing.. menyesal sgt1000000000 sbb tinggal dia.. Actually mcm ni. Kitorang on da way blik kL.. pastu ahmad albab ni xnak dok diam. Dia melompat sane, melompat sini kat dlm kete.. Before anything bad happen kat jln raye, we decide to left him kat mana2 perhentian yg plg dekat. Bila da smpai kat perhentian tu, kitorang juz open the door, then let him go out seniri.. Kalo dia xnak keluar, sowkay we juz bawak dia blik.. Tapi keluar la pulak.. Ya Allah sedihnya sye.. sepanjang perjalann tu i keep cring.. Hubby ade jugak ckap nk patah blik ambik dia. Tapi malangnye jln punyalah sesak.. shud be dr perak ke kL xsmpai 4 jam pon. Tp this time smpai almost 9 hours.. Sye pun xsmpai hati nk bagi hubby patah blik.. Then nk buat cemana.. pasrah jela.. Bila da smpai rumah, jgn tnya la how i feel.. Menyesal yg sgt3 tggal dia kat sana. Risau kat mana dia nk tido, dia nak mkan ape, takut kalo ade kucing lain yg cari gaduh ngan dia.. Ish mcm2 la.. Betul2 sye rindu dia. Ape2 yg sye buat, mesti teringat kat dia.. Tadi pun tgh iron baju, i almost cry.. Slalu dia dok atas kotak, then tgk sye iron baju.. But today he wasnt there.. i syg sngat kat dia.. dari kecik i jaga dia, mkan ngan dia, tido ngan dia, sumtyms mandi ngan dia.. I wont forget him.. Juz imagine i m alone at home, Then dia la satu2nya yg teman sye.. i spend time with him most of the time.. more than i spend time with my husbnd.. Kalau lah sye ade lesen, sye sggup ambik dia blik.. Betul2 sye rindu dia.. skrg ni mkanan dia je yg tggal.. Thanx ahmad teman sye selama ni.. i wont forget u..LOVE U 

Ni saat2 akhir sye jmpa dia.. Dlm kete..

No comments:

Post a Comment