what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Friday, 1 January 2016

WELCOME 2016

Assalamualaikum... Holla people, hepi new year! Ya ampunnn lamanya menyepi. Dah bersawang blog ni. So hari pertama 2016 ni i start menulis. Hopefully lepas ni rajin sikit nak update ini velog. 1st entry ni, i nak buat entry relax2 je.. Xde nk promote barang na.. Lama xstory pasal anak2.. 2015 mcm2 hado.. Bnyk yg sweet jela. Yg masam2 tu ada ke eh? Mcm xingt je. Hahaha. My adam dah 4y2m. Yahya 1y7m. Ilyas almost 6m old. Adehhh kejapnya da besar anak2. Rasa mcm baru je lahirkan diorang. Adam tu kemain cerdik masyaAllah. Dah start learning Quran. Hamdellah so far so good. Dia cepat tangkap. Yahya pun mengekot. Ilyas baru nk belajar crawl. Dok tonggek2 angkat montot. Haha. Tapi perangai ya ampun.. Hobi dia ngempeng. Mmg melekat saja ngn mama dia ni. Kalo ngempeng kejap xhape. Ni berjam-jam hoi.. Most of the time keje2 slalu tertangguh. Sbb nk kena layan si kenit ni. Up till now dia masih refuse minum susu dr botol. Berbotol-botol dah buang susu yg i marmet. Sedih oi.. Tapi other than that, masyaAllah dia baby yg sangat baik.. Xbnyak songeh, tido mlm ok.. Xde nak berjaga bagai. So tahun 2015 ni i macam mak2 sangat. Melekat saja ngn anak2. Tapi tu yg buat kita happy kan.. Tengok budak2 ni boleh hilang stress. Penat2 pun, tapi still boleh senyum. Hihihi. Thats a miracle u know. Adam tu dah pandai jaga adik2, tolong mama mengemas.. Takat sapu sampah n sediakan tempat tido mmg dah jadi keje dia. So mama mcm boleh chill sikit. Haha chill la sangat kan. Pastu hubby tu makin hari makin manja. I rasa macam having 4 kids. Wahahahaha. Hmm tu jela kot. Moga ketemu lagi ya di entry berikutnya. Kbai. Assalamualaikum

No comments:

Post a Comment