what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Sunday, 1 December 2013

Comin bak!

Assalamualaikum..
holla gojes! lama menghilang ye dok?? i was kat my hometown seminggu.. Patutnya hari ni baru blik.. Tapi hubby dtg jemput hari hkamis tadi.. Actually i yg mintak dia ambik i awal skit.. sbb customers dah mula bising2 i lambat reply whatsapp, inbox, wechat n email.. almaklumlah, kat sana mana ad line.. kena panjat bumbung baru ad line.. xpuas lagi sbnrnya lepak2 kat umah.. mana xnya, i kat sana kena layan mcm permaisuri. Nak makan apa main sebut je.. xmasuk dapur langsung.. hari2 mama masak.. my last day kat sana, mama buatkan laksa.. nyumnyum! mama pnya laksa sedaap amat! Tapi my adam la kesian.. kulit dia xtahan nyamuk, semut or apa2 jenis serangga lah.. habis luka2 kaki dia.. badan jgn ckap la.. penuh ngn gigitan nyamuk.. tapi dia enjoy kat sana.. tido pon ngn pakcik dia.. xmo tiso ngn mama dia.. sabo jela kan.. nasib dia dah xmnum susu waktu mlm. so xde problem la dia xtido ngn i dah.. dah beberapa bulan actually berentikan dia dr mnum susu waktu mlm.. which is not too good u know kalo lama sangat biarkan dia mnum susu time tido dia.. 1st, nnti gigi rosak.. 2nd, i xckup rest.. :)

Hari khamis tu sepanjang jln hujan.. tp nasiblah jalan xjem.. so dlm 6 jam dah smpai kl.. biasa dlm 4 jam dah blh smpai.. Tapi hujan lebat sepanjang jln, so hubby kena drive slow.. berenti kat perhentian pun 4 kali.. tu pasal lah lmbat skit smpi.. kitorang smpi kl dlm kul 12.30pm.. smpai2 mmg xmandi. giler sejuk wehh. nasib sblm gerak balik da mandi siap2. So kitorang terus tido.. next entry i nak update lagi 1 produk.. Terpaksa bawak masuk gak sbb hari2 customer tnya bila nk jual produk tu.. So now stok da ada.. yg nk cod pun blh.. tp area setiawangsa je ye.. :) ok will cont kat next entry! Daaaaa

antara customer yg da merajuk.. ni pun bknnya lambat sngat i reply.. i lambat around 15 minutes je... ce bayangkan seller lain yg kadang2 lmbat reply berjamjam.. sbb tu i mmg selalu mention i akan reply msg within 1 hour.. huhu yg lain2 bnyak lagi.. tp bahasa diorang agak kasar & xsopan.. i malas lah nak kecoh2.. kita be positif je.. xsemua org faham keadaan kita.. sometyms kita ad keje, nk uruskan anak lagi, suami lagi, urusan rumah tangga lagi.. BUT i yg ambik keputusan untuk buat full time online business, so i kena bersedia hadapi sebarang cabaran.. busy tu jgn ckap.. kadang-kadang tu berkejar-kejar ke dapur.. so no matter what customers complain or cakap, kita balas balik dengan bahasa yg sopan.. insyaAllah people will respect us. & yes! customers r always right :) 

p/s : to place your order, kindly whatsapp 0176799561 :)

No comments:

Post a Comment