what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Thursday, 14 November 2013

No Tittle

Assalamualikum gojess..
Uwaa sleepynya tngok adam ni tido. Hihi yesterday seharian berjalan.. celebrate my birthday skali.. with husbnd, my mother n father in law & aunty khamal. Hihi was fun! Nnti will update kat next entry ye.
Entry kali ni just nk refresh balik my mind. Hehe disebabkan i m turn to 24 y/o, so hopefully akn lebih bijak & matang hadapi segala mcm dugaan & cabaran.. hmmm i xsuka sebut 'masalah'. I prefer to treat the problem as the challenge. So insyaallah minda kita lbih terbuka utk hadapi.
I always begging my husband to pray for me.. my mr. Arrogant ni pun lately dah mcm lain.. dulu dia mmg xmanjakan i sangat. Xsemua yg i mintak i dapat.. hihi but be grateful ye sbb beliau layan i mcm tu la, i skrg jd lbih kuat, penyabar, & xmanja.. MasyaAllah ap2 yg berlaku mesti af hikmahnya kan.. but lately da mcm terbalik. Soklan yg plg dia rajin tnya kalo dia kat luar is 'u dah makan? Nak makan ape?' Pastu ap2 yg i mintak, so far semua i dapat.. sumtyms dpt lmbat skit. Tu pun kalo benda i mintak tu da hbis.. haha xrugi i sabo selama ni. Kuikui
So meh kita layan gmbar ni. I jmpa kat ig.. so printscreen, n upload kat sini. Moga semua yg tgh baca blog i nih masing2 berjaya.. Amiinnnn... elakkan sifat2 LOSER ni!

No comments:

Post a Comment