what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Thursday, 14 November 2013

13 NOV 2013

Assalamualaikum people..
Heee smlm da jnji kan nk story psal jalan2 yg smlm.. mlm tu i mcm touching gak la sbb hubby senyap x wish pape pun.. tp mlas la tunjuk. Buat xtahu je. Haha. Then pagi tu hubby ckap kul 2pm ready2 lawa2 kita kuar. I pun xexpect pape pun.. so mcm biasa selalu akn lmbt skit.. so by 2.30pm baru kitorang keluar. Actually my FIL nk pegi ttdi. Tgok kedai baru. Now tgh renovate. I msuk kete je, my MIL pegang tummy i. Hahaha ni sah beliau da tahu.. then i senyum jela. Diorang puasa tau smlm.. tp i xpun.. bngun2 pagi trus bukak fridge. Kalo xmakan rsa nk muntah. Tp alhamdulillah so far xde morning sickness. Sblm kitorang kuar pun, kitorang lunch siap2 kat umah.
Kitorang smpi ttdi dlm kul 3.30pm. Tngok jap kedai, pastu trus gerak gi the curve. Window shopping jap kat sana... Pastu groceries shopping kat tesco. I kena paksa mkan dlm tesco tu. Ish segan la mkn depan inah.. dia puasa.. tp dia grab je bread & milk kat situ, pastu trus bukak n bg kat i.. belum byar lagi tau.. dah tu bila smpi cashier bread & milk tinggal separuh. Hahaha. Then utk bukak puasa, they ask me nak makan kat mana. "Today is ur birthday, so u decide wer to eat". I gtau mana2 pun ok.. so kitorang mkn kat entah la ap nma restoran ni. But kat situ sume pancake. Hubby sukala sbb feberet dia. Kitorang makan n makan, pastu kitorang singgah blik kat the curve. Lepak2 kat situ kejap, sempat snap few photos.
Tp i touching sngt rsa nak nangis hoi dngn inah punya wish.. ap yg dia wish tu biarlah jd rahsia kami.. hehe :) so kitorang blik dlm kul 8.30 camtu. Smpi umah trus mandi, solat n landing2 nak tido.
the food was very3 yummeh
budak ni xnyempat nak lari. part tarik baju tu spoil betul
baru pas cuci muka & pkai serum. nmpak sebiji jerawat baru nak naik. ni manyak makan seafood la ni

No comments:

Post a Comment