what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Monday, 7 October 2013

ENTRY SANTAI-SANTAI

Assalamualaikum gojes.. Me n son tgh tggu babah.. nak keluar beli groceries jap. Ni lambat pulak beliau.. Babah dr TTDI.. Now hari2 dia kena pegi sbb skrg diorang tgh renovate kedai. So meh la nak sembang2 santai. Lately sy selalu gak sembang dgn sorang kawan ni.. "Aleesya" bukan nama sebenar. Dia tgh pregnan.. Tapi baru lagi.. If i m not mistaken baru sebulan lebih. I mmg rapat sangat2 dgn dia.. So anything, dia mmg open sngat to share her story with me. And i pun, jenis suka jugak sembang2 ngn dia. So baru2 ni dia kata susu dia dah ada.. everytym dia marmet, akan keluar la sikit her milk. So dia tnya is it too early?? So i pun ckap setiap org xsama.. Mcm my past experience, my susu start keluar msa i pregnan 4 bln.. So thats a very3 good sign u know.. Without ambik any suppliment, susu awk keluar juz like that..So masa my son lahir je, sejam pertama lahir, dia dah dapat minum my own milk.. Alhamdulillah susu mmg bnyk sangat.. Tapi masa tu 1st experience kan.. So xtahu boleh pump susu n simpan.. I start pump pun masa adam umur 4 bulan kot kalo xsilap.. padahal pengeluaran susu yg sngat banyak adalah masa kita dlm pantang.. So i dapat fully BF him sampai dia umur 9-10 bulan je.. pastu dah mula campur.. then msa dia setahun setengah, dah terus stop sebab ini budak bnyak gigi.. Suka menggigit hoi. Sabo jelah.. So i juz cerita pengalaman i kat 'Aleesya".  then dia opkos lah lega.. Hihi

ok people gotta go now! till then ya!

No comments:

Post a Comment