what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Friday, 4 October 2013

Be alert!

Assalamualaikum gojes.. again n again n again sy xpernah putus asa nk ulang2 ckap benda ni.. motif?? Sy xnak wanita kat malaysia ni terutama yg seagama tertipu dan sekaligus membahayakan kesihatan, semata-mata nk putih punya psal.. kepada yg ada negatif thinking, fikir sy cuba nk memburukkan produk yg anda jual, anda sngt silap.. tapi xpelah, skrg mungkin korang pandang sebelah mata je hal ni, tp hopefully 1 hari nanti ramai2 kita sedar ye bahayanya produk pencerahan kulit yg mengandungi bahan kimia merbahaya yg berupaya mencerahkan kulit dlm jangka msa yg sngt singkat.. Gambar yg sy nak upload kejap lagi pun bkn calang2 org yg cakap.. beliau merupakan pengasas kepasa produk kesihatan, rakan kongsi kepada prof yg hebat dlm bidang biokimia, hari2 masuk keluar lab.. so beliau sngt arif berkenaan masalah kulit.. meh kita layan je..

Bila kita melakukan kebaikan, memang banyak dugaan dan cabaran, sehingga kita akan menjadi tidak bersemangat dan mula merungut. Bila ini berlaku, periksa kembali niat kita. Jika dari awal niat kita mencari balasan keduniaan seperti harta, nama, jawatan etc, betulkan semula niat kita. Jika tidak mampu tinggalkan saja usaha itu kerana ia akan menjadi usaha yang sia-sia. Jika kita niat memang mahu mencari redha ALLAH, kuatkan semangat kerana janji ALLAH adalah pasti tetapi akan diberikan kemudian di akhirat nanti. Keep motivated dalam melakukan kerja-kerja baik, dan jangan harapkan penghargaan dan terima kasih dari manusia.

so sapa2 yg masih pkai, msih blm terlambat untuk korang stop pakai.. masih bnyak lagi produk yg selamat kat luar sana yg blh cerahkan kulit secara sihat dan selamat.. jom vote utk produk yg bebas dari bahan kimia terlarang. 

No comments:

Post a Comment