what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Friday, 27 September 2013

Jalan2 yg semalam

Assalamualaikum gojes ^_^. Hari ni bangun awal sangat.. I mean bangun really2 bangun. Usually lepas subuh prayer, i makan sikit for breakfast (hot milo+bread). Pastu sambung tido.. mmg sedap giler lah tido bila perut dah kenyang..around 9.30-10am baru bngun. So nih nk story psal semalam.. Kitorang plan nk ke duta.. Tapi xsempat.. So kitorang juz singgah kat jusco wangsa maju.. I rsa i prefer jusco au2 lagi kot kalo nk compare ngn jusco wangsa maju. Sbb kat au2 org xramai sangat.. Yg paling best sbb ada kidzooona. Hahahaha opkos adam pun suka au2 lagi. Smlm kitorang beli sikit groceries.. Banyak habiskan masa walk around je. Hubby gedik nak aiskrim. So kitorang beli, pastu sit kat corner sambil layan aiskrim. Kami berdua jelah yg makan. Adam tuh bukan dia nak pun. I dunno he really3 refused sweet food! Kalo korang tengok gigi dia, masyaAllah cantik giler weh. 1 of the reason i rasa bcoz of the food yg dia makan.. I avoid to give him makanan manis as much as i can. Dia almost 2 years old da pun.. Wallah xpernah sekali pun i belikan dia lollipop or sugar candy. But choc yes i bagi sumtyms. One a month maybe..  And yeah! I berjaya pengaruhi adam punya taste. Eh eh tercerita pasal adam pulak. Haha actually story yg i nak highlish kat entry ni is about my husband. Masa kitorang jalan2 pusing jusco, then ternampak this 1 big pelampung. Ala yg biasa ada kat waterpark tu. Org akan naik masa nak gelonsor dr bukit. The one yg utk 2 org pnya naik tu. Ha yg tula. So teringat beliau pnah terpelanting naik benda alah tu. Hubby ni xreti control badan dia kalo naik moto. Sbb dia sblm ni xreti naik motorbike pun. Jadi secara xlangsung badan dia akan keras tau bila naik pelampung. Supposed to be kita kena ikut je rentak pelampung tu kan.. So barulah boleh enjoy n xterpelanting. Hahahaha husbnd i ni pulak terbalik.. Dia terpelanting dulu, then baru pelampung. Tu pun kepala dia dulu yg ceceah air. Kelakar je.. Punyalah mengekek kitorang gelak. K lah, till then ^_^. Happy friday people. Me ptg ni ada date with sista2 of mine. So anyone nk COD barang, mohon inform awal2 ye.. Jumpa korang kat jusco AU2!

No comments:

Post a Comment