what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Thursday, 22 August 2013

ENTRY SUKA-SUKA

Assalamualaikum gojes ^_^ Nih kita panggil entry sblm tidur. hikhik. Ok entry psal AARON AZIZ family ni dah lama nak buat sbnrnya.. Tp asyik lupa je.. Since i really2 like dis romantic couple AARON AZIZ&DIYANA HALIK, so i nak buat special entry for them. Wahhh mcm lah madam halik nih baca velog i kan.. Tapi kalo uoll perasan, aaron aziz ni antara pelakon lelaki popular yg xpernah ada buat any publisiti murahan. And maybe sbb tu jugak kot nama dia semakin naik.. Senang bekerja dgn dia. I kalo ada filem or drama yg aaron berlakon, mesti excited nak tengok. And her wife pulak, she really2 inspired me much. Looking at her pictures kat instagram buat i rasa teruja kot. Can u imagine dah 10 years dia kawin n she still got her BODY CURVES??? Xnampak mcm dah ada 3 org anak pun kan... Kalo org lain, baru 2-3 tahun kawin, bodyline dah lari, kembang semangkuk jadinya.. Hoi hoi mintak simpang.. But opkos lah dia mesti ada buat rawatan utk jaga badan.. Hihi sbb i ni sbnrnya selalu berangan nak tinggi.. Tapi sometimes org yg berbadan comel ni beruntung ape. They look young especially when they reach the age of 30.. even me, org yg xkenal i slalu tnya eh ni (adam) adik ke?So moral of story, bersyukur dengan seadanya ^_^ meh kita layan gambar2 diorang


ni gambar masa diorg kawin.. alahai comel!

ni antara gmbar yg terbaru lah kan.. 

See?? She looks almost the same. Padahal yg gambar 1st tu gambar 10 tahun yg lepas.. Tahniah lah madam pandai kamu jaga badan. Sukeee.. kbai :p

No comments:

Post a Comment