what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Thursday, 4 July 2013

SET BERPANTANG+MENYUSU+KURUS

Salam.. Holla mommy semua. Pagi2 ni tetiba pulak rajin nak promote. Hihi dulu i xde pun ambik shaklee ni or mana2 suppliment untuk banyakkan susu.. Tapi susu mmg banyak..Alhamdulillah i manage to give my son FULLY BREASTFEEDING untuk 6 bulan pertama dia. So my son ni berat dia mmg cantik.. Xkurus or overweight. At the same time i mmg xbagi dia makan benda manis2 (Bayi yang overweight sebab sugar ni bahaya, mendatangkan pelbagai penyakit).. And dia mmg xsuka makan manis2 pon. Xcaye try la sumbat choc cake kat mulut dia. Haha confirm2 dia luak balik. So, kenapa pentingnya susu ibu ni? Salah 1 kebaikan dia kita boleh kurangkan risiko mendapat OBESITI

Tahukah anda bayi yang menyusu susu formula mudah mendapat obesiti?? 
Menurut kajian di Eropah akedemik kanak-kanak yang diberi susu badan sepenuhnya pada 6 bulan pertama meningkat prestasinya berbanding kanak-kanak yang diberi susu formula sepanjang 6 bulan pertama kelahirannya.
Jangan pernah putus asa dalam penyusuan badan. Kami di Wonderful Mama Shoppe
akan membantu ibu-ibu yang mempunyai masalah penyusuan serta menawarkan pelbagai set penyusuan memenuhi bajet ibu-ibu. Anak-anak anda berhak mendapatkan yang terbaik. 
Like Wonderful Mama Shoppe




P/S : So anyone yang kata xde susu tu cuma alasan sahaja.. Nak order blh whatsapp no sy ye 0176799561. Msg anda akan sy reply within 1 hour :) happy shopping lalink

No comments:

Post a Comment