what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Thursday, 25 July 2013

Iftar With Family

Assalamualaikum... Holla people.. Dah agak lama kan i xtulis entry yg santai2 relax2 camgini.. Sometimes i juz feel malas nk too expose psal my personal life. Kadang2 jelah kan. Hahahahaha! So bulan pose ni apa yg femes mesti lah psal BAZAAR RAMADHAN, jemputan BERBUKA PUASA, and PERSIAPAN RAYA... Tahun ni kitorang simple2 je.. Sebab nak spend skit untuk wedding my cousin raya nanti. InsyaAllah wud be on raya ke-empat.. So ada jugak lah plan nk order some food utk majlis diorang nanti. Wahh mmg kena lah kan sbb my cousin ni mmg bnyak tolong masa buat persiapan kawin i dulu.. hihi tq lalink jasamu dikenang :) Ok patah balik kat topic kita ye.. Hari ahad tadi kitorang ada buat family gathering.. Iftar with family.. The food was very very very yummy.. My hubby kemain escape terawih kat masjid juz bcoz abg kembar dia tu ada skali. Huh bergossip sakan lah mereka berdua tuh. I sampai sana around 7pm jgk la. Kuar rumah dlm kul 6.30... tp kitorang stop beli ais kejap.. Kitorang buka puasa with air, kurma and kuih2.. Lepas tu kitorang solat maghrib ramai2.. Lepas solat barulah sambung makan. Alahai lama kot xmakan bnyk.. So mlm tu rasa mcm xlarat nak bangun. Hahaha the food was very yummy especially the trifle! Moh le kita tgk apa yg kitorang makan hari tu. And dear weng2 pinjam gambo ye.. :p

briyani, haleem, samosa, lumpiyak, trifle, chicken wing and some kuih muih :)

No comments:

Post a Comment