what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Monday, 24 June 2013

My weekend :)

Holla people :) Monday blues?? hihi pastu jerebu pulak tu.. Sangat xbagus for our health.. Make sure korang pkai mask ok.. Kitorang pun dah siap beli yesterday. So hows ur weekend? Mine sngat best. Hari sabtu kitorang ada family gathering kat seri maya. We r having paratha party.. Also kabab. Yummehhh.. ha jeles letteww.. hihi i dunno lah mcm mna i blh lupa. Pastu nsib hubby remind me. So kitorang pegi lpas asar.. solat siap2 kat umah, pastu only maghreb prayer kitorang solat jemaah. Hubby was the imam. U know i feel proud everytime hubby lead the prayer. Yg bestnya mcm biasa kitorang having gossip girl.. Awwww sangat perempuan ok! Tp hubby ad jgk spoil my mood aritu. I dunno lah apa kena dgn dia. Non stop kacau i. Smpai i geram sangat (actually marah) i ignore him at all. So i sembang2 ngn sis in law je. Dia ckap dgn i, i buat xdengar je. Hahaha padan muka kan. Last2 tergelak jugak sbb cik abg sorang ni pandai pujuk(kadang2 la). And malam tu kitorang balik lewat sangat. Almost 1am baru smpai rumah. Sempat tgk movie "Drag me to hell". So smpi rumah, i receive sms lah pula. My fon xde batt. So balik baru check. My friend sms kata nak dtg rumah.. So i pun reply "ok sure datang lah..". So semalam i buat makan2 sikit kat rumah.. kul 2 i keluar with hubby n son to jusco utk beli barang dapur nak msak. So dah siap beli trus blik sbb my friend nk dtg dah. I have around 2 hours nak masak2. so around 5pm diorg smpai. Diorang ni my school mate masa secondary school. Mmg rajin diorg dtg lepak2 makan2 rumah i. Sbb kebetulan mmg ramai yg dpt keje kat kl.. Hihi smpai semalam diorang sempat pesan "patutnya benda makan2 mcm ni tiap2 mggu kena buat:. Hamboi korang suka buli mama adam ni ye. Insyaallah akn buat lbih kerap :) Till den ye.. Nnti the next entry i nak introsucing 1 produk baru. Supplimet yg sngat hebat. Botanical pnya ok :)

bebudak watching movie
budak yg tengah2 tu habis2 isap jari. geram aihh

p/s : Sebarang order atau pertanyaan blh whatsapp sy ye 0176799561 :)

No comments:

Post a Comment