what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Wednesday, 10 April 2013

For u bebeh

Assalamualaikum gojes :) yeah entry sblm tidur ni. Actually dah tido kul 10.45pm tadi. Tapi terjaga sbb nak buat susu adam. Then apa lagi cuci muka balik, pakai krim muka, then now tgh check inbox sbb td tadi xsmpat nk reply masa balik dari jusco :) Entry ni nk cerita semalam dah, but xsempat saja kan. Hahaha adoila. So semalam me is very the touching the hubby is the very the romantic (hambek ko english versi jawa). Tetiba saja beliau buat sumting unexpected pastu tetiba bisik kat telinga i those words.

blm pun i sempat sms dia dulu tnya sedap ke x i masak for him, dia da sms dulu bgtau. hihi well dia pengkritik hebat sy. very straightforward so i cepat learn ap yg kurang :) xperlu nk touching lah kalo dia complain xsedap ke. 

Which dish yg i masak, hehe rahsia lah. will cook for those yg selalu dtg lepak2 kat rumah i. Next time korang dtg, will cook for u all ye..Husbnd sy bknlah seorg yg selalu nk kata hey babe i love u. Mmg blh dikira la berapa kali je dia ckp mcm tu kat i. Eh ada ok lelaki mcm tu. Thats y lah ad perasaan kadang2 i rasa mcm dia dah xsyg i mcm dulu :( Bunyik sedih je kan. Hahahaha drama ok! So now alhamdulillah semakin hari semakin bahagia.  Then smlm dia ckap lagi benda nih. "kat luar please ye jgn cantik2". Ohhooo darling i thot u xjeles everytime kita jln, ada je mamat2 mata keranjang usha i. hikhik :p

p/s : Mahukan rumahtangga kita bahagia, sentiasalah doakan kebahagian rumahtangga org lain. Jgn sesekali we curse their marriage.. Takut2 apa yg kita ckap or doa yg xbaik tu will turn back kat kita :) peace!


No comments:

Post a Comment