what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Sunday, 3 March 2013

Jerawat Yg Notty

Hello tantik2.. Weekend lagi.. Last day dok umah.. Sbb esok dah isnin, hari bekerja ye puan2.. But today ada plan for adam. Lama dah tinggal.. Asal weekend je, hbiskan masa kat umah, kemas2 umah n basuh baju.. Giler masa sy agak pack hari2 biasa..So ujung minggu jelah dpt bnyk masa nk kemas2 rumah cuci toilet segala :)

Haha tapi itu bukanlah topiknya nk ckap.. Ni nk ckap pasal jerawat yg notty. Ok mmg geram. Me asal nk habis period je, mesti naik jerawat. Ada org naik jerawat sblm period, me naik jerawat masa nk dekat2 hbis period. Alahai guwa ni dah la putih, kalo tumbuh jerawat, hbis merah2 ini muka. TAPI nasib baik sejak pkai AURA MAYA, jerawt mmg cepat kecut. 2-3 hari dah kecut, Then skrg tinggal dark spot dia je.. Biasa dlm 4-5 hari camtu blh hilang.. So xdelah lama sngat kan nak kena stress muka ad jerawat :) Me alhamdulillah dun have problem with senggugut. Sangat rarely lah kena senggugut. Cuma tulah, jerawat yg notty ini akan naik. XBOLEH BLAH!



p/s : Belia benci jerawat


No comments:

Post a Comment