what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Wednesday, 13 February 2013

Pos Parcel selepas CNY

Assalamualaikum... Yeyy hari ni rabu. Dah habis cuti raya cina. So moh le kita mula berkoje.. So today me n adam pegi jusco pos barang.. So tepat kul 3.30, i call bebeh to pick me up (camni lah kalo xreti drive). Then dia ask me to wait for 15 minit. Sebab ada sikit lagi nak settlekan keje. Hihi now diorang tgh renovate kedai. Ok fine, me sambung tgok tv. Then almost 4pm baru smpi jusco. Ya tuhan ramainya orang.. i kena tggu lebih dari 100 org. Ok sabar.. Jom adam kita jalan2 pusing2 jusco dulu. Mama nak tayang muka jap. Ahaks(gelak gedik). Pastu sempat lah me hantar adam kat zoo.. Alah tempat main budak2 yg baru bukak tu. I bagi 5 star kat tempat tu. Tempat main yg selamat, sister2 yg jaga pun sngt baik. Y baik?? sebab my son adalah feberet kat tempat tu. Xcaya? Ce mention nama adam. Mesti semua kenal. Hah kemain diorang gomol2 encik adam. Adam baru je smpi gate masuk, akak2 tu dah jerit "ADAMMMM". Hehe so cuute.. So tulah adam pnya kinder garden.. I boleh tinggalkan dia kat sana berjam-jam. Sempat makan, shopping, pos barang segala. (hmmm i takut2 gak sebenarnya nk tulis pasal adam ni. sebab ada 2 org manusia ni yg suka evil eyes kat adam. Apa masalah dia ntah). La hawla wala quwwata illa billah. Ayatul qursi(baca dlm hati) O Allah please protect my son.

Then tadi sempat jumpa customer. Dia dtg jauh2 dr batu caves. Tapi sy sngt kejam sebab xbawak stok lebih. Ya ampun boleh sy xbaca sms dia?? Pastu nasib dia faham.. So kitorang dok sembang2 je kejap.. Sorry dear xsengaja.. Biasa kalo org hntar sms mmg kurang alert sikit. Lagi2 time2 sblm nk keluar. Masa tu mmg kelam kabut nk bersiap segala. So kalo sy lambat respond korang pnya sms, sila lah miscal ye.. Ok panjang lebar cite. Jom layan pics pulak :)

baeekk pnya zoom

ready nak ke jusco

adam's 2nd home

felinna vit c

Ready stock! price boleh negotiate kpd yg nak beli borong ye

No comments:

Post a Comment