what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Monday, 11 February 2013

My Weekend

Assalamualaikum! hello people acane ur weekend? Mine cam ok2.. Dok umah, mmg xkemana. Bila lagi nak lepak2 kat umah kan. Sebab kalo xcuti, hari2 merayau with son. Ahaks i mean my bestfriend! 9 month inside my tummy, then now him dah setahun lebih still here n there with mama.. mama keje dia ikut, mama masak pun dia teman, mama makan, tgk tv, n everything lah kami together. Thats y hes my life. U dare to do sumtin yg i xsuka to him, then u face me 1st lah. So i mcm pening lah if hes not around me. Kalau pegi jenjalan with family then i will lepaskan adam with them. Wahhh boleh panggil i SUPERMAMA lah kan :p

Ok dah merepek! Then last nite je kitorang decide to eat outside. So baba, adam n me pegi jusco. Kitorang mkn kat madam lim's. Tu tempat feberet kitorang mkn kalo kat jusco. The food sedap, but agak mahal jelah. Then pas mkan i mmg dr tadi teringin sngt nak makan tom yam. Tapi tom yam kat situ mahal n sikit. Alah xpe2 sabo sikit.. Lepas mkan kami trus blah. Haha yelah smpi jusco kul 9 lbih.. Dah nk ttup pun. Betul2 pegi utk makan ni. Pastu otw balik, ehem2 "abang, bungkus tomyam seafood kat ar-riyard blh?" Haha hubby pun yolah2 jom. Then kau kata nk tomyam. Tapi while hubby n adam gi order tomyam, kau lari pegi Tutti Frutti!!! Haha alah skali jalan la. Tutti betul2 kat depan ar-riyard. Me hantu tutti kalau korang xtahu. Me xsuka ice cream, but me crazy for yogurt. Sebab SEDAP!.  Pastu dah, kitorang pun balik. Haha tu je pong citenya. Adoila :p



 meh menggedik kejap

 bungkus sikit saje ok!

gambar xde motif


p/s : Ahaks malas nak expose sngt lah nowadays. 

No comments:

Post a Comment