what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Thursday, 28 February 2013

Jusco lagi?

Hai people.. hari ni mcm biasa me n adam pegi jusco dihantar oleh saudara musa.. hihi beliau demam.. kesian hubby bucukku. So tadi bg dia makan sup sayur n ayam sweet n sour. Now alhamdulillah dia dah ok sikit.. Hehe tido puas2 ye abg. So today xde cite gempak pun. Just me penat kat jusco lama sngat. Sebab jumpa 3 orang customer kat sana hari ni, but waktu lain2.. ada yg nak jumpa kul 6, kul 8, and last kul 9.30. So i lepak2 kat kidzoona jelah. Sembang2 dgn adik2 kat situ. Haha i anggap adik2 jelah sbb all of them panggil i akak.. Umur i m not sure.. rasanya ada yg tua lagi dari i.. Hahahaha maybe sebab respect gitu, so diorang bedal je panggil i akak. Diorang interview i habis-habisan. Hahaha dari cara i pakai shalw(sebab i pkai belit2 je without any pin n kerongsang), smpai apa i jual, n i buat apa sblm kawin n bla bla bla. Senang ckap diorang dah tahu bnyk about me :) Oh cool giler. Mmg sedap gak lah lepak2 ngn diorang ni. Peramah plus sembang lagi dgn haku yg mmg bnyk mulut ni. So nah gambar i today :)


No comments:

Post a Comment