what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Thursday, 21 February 2013

Disappointed

Hello people! benda nih nak cite smlm actually. Tp xsempat.. Pastu now i m free, so nak luah habis2 kat sini. Ok mcm biasa hari2 i pegi jusco with son utk pos barang, pastu smbil2 bawak dia main.. Oh thats my daily routine. Spend the whole day dgn dia. But tu bukanlah topiknya. Semalam hubby drop us kat jusco kul 2.30. Pastu smpai je sana, me trus pegi 1st floor, n masuk p.pos trus ambik no. Luckily xramai sngt org. I kena tunggu dlm 20 org camtu je. So sngt sempat nk letak adam kat his second home. Hehehe akak2 excited tgok adam datang. Ok then lepas register him, me turun bawah kejap nak beli food kat adam for bekal. Ok pastu mula lah cite yg i nak cite ni. Me bungkus nasi ayam. So entah sapa mamat ni, usha i mcm xpenah tgk perempuan. Fine tu ok lagi. Pastu dah siap, i cepat2 pegi balik kat lif, nk gi pos barang. Oh ni giler. Lelaki tadi ikut i. Then he stop me betul2 dekat tepi lif. Oh he block my way n terus say
"hi, u yg i nmpak kat foodcourt td kan? mintak no fon blh?" Then i sengeh jelah.
Pastu dia trus keluarkan dia pnya buss card. N suruh i sms dia nanti. Ok fine i nak blah dah ni. BUT blm hbis lagi si mangkuk ni.
"Eh kejap bg no fon please. Nak harap u sms i dulu, xtau bila lah kan. U comel sngt." Woooo i malas nk bnyk cerita, trus bagi wrong no kat dia. Then bgtau i m rushing nk kena pos barang.  Then naik, pos barang terus. Pastu teka wat happen? I kat dlm zookids, tengah layan my son main, tetiba nmpk si mangkuk ni msuk kat sini jugak dgn wife n anak dia. HOMAIGOD!!!! Kau ada bini, ada anak, kat jusco pulak tu, bape minit je kau pisah with ur family, kau sempat kejar perempuan lain ye? Ni kali ketiga kena ngorat mcm ni dgn laki orang. But yg dua tu dia mmg bgtau dia dah berkahwin. Tp yg sorang ni mmg sungguh xsedar diri. I may ur taste but sorry i m married with the most handsome man. Xpaham sungguh i. Rasa ke hulu ke hilir i heret my son. Why u people ingat adam tu my adik ke? Hish


No comments:

Post a Comment