what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Thursday, 14 February 2013

BEST TIDO

Hallo.. oh ya i dunno lah apa kaitan tittle kat atas tuh dgn entry yg i nk tulis nih. Mmg xde kena mengena! Hahahahaha(xpayah nk gelak sangat lah). Today i bngun tersangatlah awal. Lepas subuh prayer, biasa smbung tido balik. Ok fine i mmg sngat jeles tgk mereka itu golek2 atas katil. Aishhh rasa gigil2 je kaki ni nak lompat atas katil, pastu join sekaki (haha mmg tu pon yg biasa berlaku). BUT! hari ni i mcm xsleepy. So pegi kat my work place, godek2 inbox, transfer2 duit, isi borang poslaju, (bungkus parcel nanti ye. skrg mmg xrajin). Pastu pegi dapur, cari makanan. Dah breakfast, kemas sikit2, then sambung balik chatting. Haha hamboilah hidup ekau.. Then terfikir, skrg ni ramai yg suka upload gambar kat instagram lah. I pun ada jugak. Having instagram since mula2 beli HTC ONE X tuh (oh biasa..kalo dpt fon baru, semua benda nak register). Camera dah cantik, tp apesal i cam malas nak ber instagram ye? Lagipun mcm xbest lah upload gambar kat fb.. Kat fb tuh org kenai i sebab business. Jd i m having fb pun mesti FOKUS utk business purposes. Iye dok?? Haa moh le kita start active kat sini pulok :) Sambil2 i promote skincare yg i jual ( kamu ni kan joyah nyempat saja. mana2 pun boleh)

meh2 follow i

No comments:

Post a Comment