what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Sunday, 13 January 2013

I CHOOSE TO BE HAPPY

Salam people.. hows your weekend? mine sangatlah busy.. But still ada masa for family. Hehehe semalam went for groceries with hubby and my FIL. kebetulan amah pun nak beli barang, so kitorang pegi skali. Beras pun habis. my fridge kosong! Sebab now i kejap2 ke dapur. Ada je benda nak masak. Diet ke laut u know. Eh perlu ke haku nak diet? Dah mmg kecik molek pun. Hehehe xlah, bkn diet yg xmakan tu.. I mean diet makan mkanan yg berkhasiat.. Usually me kalo lapar i juz make fruit salad or vegi salad. Nasi mkan sikit2 je. I nih jenis bnyk makan lauk. Kalo nasi xberapa. If u people perasan, slalu i mkan, penuh my plate. tp rice secolet je. Lauk n salad yg bnyk. Maybe sebab tu me xgemuk2.. Plus rice can make u BONCIT u know.. so last week my diet mcm hape ntah. hoho.. Pastu tadi me the whole day dok rumah. Petang je mcm biasa bawak adam pegi playpark. Hehehe best je dok INTAN ni.. Sebab dekat ngn playpark. blh bawak si kenit tu main. Xdelah dia anti-sosial sangat. Actually adam ni hari2 pegi playpark. Hoho playpark kat jusco tu mmg tempat dia. Feveret dia kereta control. Hari2 dia drive. Hamboi lah anak... :) Tapi tadi i geram jugak.. Kids kat playpark area umah i nih agak ganas. Dia main tolak je adam. Sampai jatuh my son. Nasiblah xluka.. My son nih pulak jenis xnangis. Ha habis cerita. Now jom motivasi diri :)


p/s : Remember setiap SATU kesusahan yg Allah timpakan, akan datang DUA kesenangan yang Allah ganjarkan. Allah maha pemurah

No comments:

Post a Comment