what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Friday, 18 January 2013

CELOTEH HARI JUMAAT

Salam.. hehe today is friday. Penghulu segala hari. Well today cuti, smpai ahad. Xnak keluar mana2.. pos barang pun xnak. Tunda isnin depan ye.. Bosan tahu?? Hari2 gi jusco.. Kesian kat warga jusco, naik heran tengok me hari2 kat sana.. Attoiii.. Ok actually mlm tadi ada chat ngan sorang ni.. Dia tanya camana i still blh maintain bodyline camni even dah beranak.. Biasanya pompuan lepas ada anak, hoi kemain mengembang. Buktinya? Ish xpayah tgk jauh2, keliling ni pun ramai. Hmmmm i dunno lah nak jwab camana.. I bukan pnah gemuk pun. Tembam je penah.. Even sblm kawin.. Lagipun kak, sy baru ada anak sorang.. Xkan lah sy nak kembang2.. hoho. Dulu masa skolah, berat biasa 44-46kg.. dgn tinggi i 145cm.. So my BMI i dlm 20-21.. Well sangat ideal with my height. Tapi now lepas kawin berat dah turun.. My weight now 39-40kg only. So BMI i 19.. Masih ideal.. Berat badan ideal is 18-24.. I xde telan pil kurus ke hape.. Lepas bersalin, I cuma breastfeeding my son. They sed tu cara plg cepat nak turunkan berat badan. And  thats work on me! Kat org lain xtahu la kan.. The only suppliment yg i ambik pun juz utk my skin.. Collagen, bird nest etc.. Makan pulak i mmg jaga.. Hehe yelah, kalo sblm kawin blh jaga badan, nape lepas kawin xblh kan? Even husbnd kita xckap, but mestilah naluri lelaki ni terpaut nk pandang tubuh yg langsing n lentok. Huhu sbb aritu i nmpk kemain lelaki ni perhati sorang pompuan sexy ni. Masa tu wife dia hilang kejap je layan her friend. Mata si suami ni kemain liar. Hahaha.. So dear, i dun have any secret camana i maintain camni. I juz jaga makan and exercice. Xpayah exercise susah2 pun.. Turun naik tangga hari2 pun kira exercise. Me hari2 turun naik tangga.. hehe tulah umah tingkat 2.. Xde lif pulak tu. So xde rahsia sangat lah. Thats it.. 


No comments:

Post a Comment