what i m selling

what i m selling

JOM ORDER??

Name:
contact no:

This HTML form was created by Freedback.

Friday, 28 December 2012

TESTIMONI PALSU

Hoi pagi2 buat ak berasap je. Ak tau la ak lawa (okayh ni dah over). Tapi perlu ke nak gunakan gambar ak untuk lariskan produk korang. Xmintak izin pulak tu nak guna. Menipu lagi. How rude is that? Even kat album ak sendiri pun ak dah remove gambar tu sebab ramai sangat dah yang salah gunakan testimoni tu. Malas nak bebel2 pagi2 ni. Spoil mood tau x.. Tambah dosa lagi.

Ni ha hambekk

korang nampak x gambar sape yg ada kat situ??? suka suki je kan.. so mintak tolong sesangat anyone yg masih simpan testimoni ni mohon remove/delete ye

No comments:

Post a Comment